Nejnovější recenze ze sekce Nánožníky ke kočárkům
- Sedí přesně Britax Agile R
- Zip pro vyndání dítka
- Reflexní proužky
- jednoduché upevnění
Uvítala bych více dostupných barev dle barevnosti kočárku
- Krásný a užitečný
- Variabilni, bude pasovat na mnoho typu kocarku
- Lehoucky, skladny
- Da se venku pouzit jako deka / podlozka
- materiál
- Nepromokne
- Neprofoukne
Pasuje na nás BJ Summit X3. Kvalitní, příjemný na omak.
- materiál.
- Kvalita
- Barva
- Možnost připnutí nebo utáhnutí podle kočárku
Materiál je z jedné strany velmi příjemný. Měkký, hebký. Z horní strany nepromokavý, spíš šusťák, ale kvalitní. Lehce lesklý. Barva pěkná, sytá.
Špatně drží na kočárku, i když je dle popisu vhodný i na typ, který mám.
- Krásně drží
Kvalita
Kvalita
- Sedí na dané kočárky
- Pohodlný a teplý
- Dal se použít na náš typ kočáru
Deka /nánožník je nepromokavá, díky spodní vrstvě hřeje a udržuje dítko krásně v teple. Jediné snad co bych přidala je ještě jeden pár zapínání úplně nahoru aby bylo děťátko chráněno i před větrem :) jinak jsem naprosto spokojená.
- Barva, materiál
Nasazování na kočárek je absolutně nepraktické. Musí se sundávat vždy, když chcete do kočárku dát dítě. Připíná se na gumičky. Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží, než prasknou nebo se vytahají. Případně do kočárku dítě musíte nasoukat. U dítěte, které se již obsluhuje samo (v tom případě je nánožník připnutý na madlo, gumičky už tolik netrpí, nánožník se ale musí sundávat i s madlem), je nánožník nepoužitelný. Za mě nejméně vychytaná součást kočárku smile iii.
Nánožník máme pouze 2 dny. Příjemné překvapení oproti nánožníku, který byl součástí kočárku. Tento je silnější, působí komfortně/důvěryhodně :-). Zipy jsou dobrým řešením - navštívili jsme obchod a stačí jen zipy rozepnout. Díky možnosti stažení opravdu dobře sedí.
- perfektní
- Lze rozepnout a podhrnout,není nutné ho sundavat např. v obchodě.
- Patent je blízko u sebe a nelze ho zapnout přes madlo
Nánožník na kočárek Thule skvěle sedí,hned jsme ho začali používat.Je kvalitní za příjemnou cenu.
Pěkný nánožník ke kočárku
nemám zatím žádnou
- snadná údržba, vhodné i do sušičky
Zobrazuji 41 - 60 ze 291 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...15 Další »